Услуги

Има много важни събития в живота на човек, но едни от най значимите при всеки са неговият сватбен ден, свето кръщение,абитуриентски бал, начало на нов бизнес.Свеж акцент и символ на вашето събитие са политащите, като ангели, снежно бели гълъби villefi, оставайки хубаво настроение на всички участници и гости.Белият гълъб е символ на невинната душа , в Библията.Той символизира образа на Божия Дух.Белият цвят се свързва с новото начало и невинността, а двойка бели гълъби символизират любовта и щастието.Чисто белите гълъби в природата са голяма рядкост и това ги прави още по специални, дори божествени.Бели гълъби са използвани при сватби още от древна Месопотамия, египетски, гръцки и римски времена, като част от подаръците на булката към младоженеца. В гръцката митология, пък, бял гълъб е пратеник на Афродита (гръцкият аналог на Ищар).

Интересно е, че гълъба като символика отразява, както душата, така и вярно насочващите инстинкти, което го прави символ на добър пратеник а също се свързва с верността в любовта и брака, понеже е рядък пример за моногамност в природата.

Обикновенно белите гълъби се пускат след ритуала, но това зависи изцяло от вас и сценарият на вашето събитие. Трябва да се има предвид, че гълъбите се пускат не по късно от половин час преди залез слънце, както не и в тъмната част от денонощието.

Ние ще работим в тясно сътрудничество с вашият фотограф и координатор за да се получат най добри резултати.Партнираме си с едни от най добрите сватбени агенции, професионални сватбени фотографи и видеооператори във Варна.Така ще запазите този вълшебен символ на вашият празник за винаги в сърето си.